Sanningen är aldrig rasistisk

Ända sedan övergreppen i Köln har jag velat veta sanningen.  Feminisiterna har nästan  unisont gått ut och torgfört sin ideologi att det är fel på män i stort. Därför så har de envist hävdat att denna nya typ av brotttslighet som som sveper som en farsot genom Europa inte helt olikt Egyptiens gräshoppor, inte är ny, och alls inte har med invandringen att göra. Dagens feminister är inte intresserad av sanningen, hur den ser ut, utan de vill inordna varje skeende i sin ideologi. Därför kommer idiotuttalande på idiotutalande likt religösa präster som försöker lugna församlingen som börjar ana att något inte står rätt till.  Sedan Köln har jag följt upp alla övergrepp via Flashback. När tidningarna har slutat intressera sig för händelsen sedan veckor tillbaka så tillförs hela tiden nya uppgifter av initierade. Källor som går att kollas upp. Och så gott som i varje enskilt fall så är förövaren “nyanländ”.  Ganska nyligen kom polisens egen “Lägesbild över sexuella ofredanden”, som bekräftar det jag redan tagit reda på. De förövare som identifierats är medborgare i Afghanistan, Eritrea och Somalia.

Media väljer att fortsätta att mörka i stor utsträckning och feministerna som hörs är totalt förnekande. Istället fortsätter de att angripa den svenska mannen och manligheten i stort.

Efter övergreppen på Bråvallafestivalen så  skriver Ida Östensson en av ambassadörerna  för #SheForHe ett debattinlägg i metro där hon relativiserar och desperat lyfter fram en förlegad “sanning” att de flesta övergrepp sker i hemmet av någon kvinnan känner väl. Så är det inte längre, övergreppen sker på allmän plats och av någon kvinnan inte känner.  Hon använder alltså likt de andra feministerna den tragedi som flickorna drabbas av, för att fortsätta predika som en annan frikyrkopastor i en kyrka där satan bytts ut mot mannen.  Den ondska som skall fördrivas är CISmannen.  I inlägget så uppmuntrar hon killar till att ha killmiddagar där de ska prata om “närhet, normer, grupptryck, sex, vänskap, våld och kärlek – på ett självrannsakande sätt.” Svenska män skall alltså syssla med självrannsakan för vad “nytillkomna” sysslar med. Skuldbeläggandet av den vita mannen vet inga gränser.

Män för jämställdhet, de jag nämnde i förra inlägget, hakar på och skriver på sin sida“Nu finns snart metodmaterial för att hålla feministiska samtalsgrupper för män. Med hjälp av materialet kan medlemmar skapa grupper som är trygga och feministiska och där män kan lyssna på varandras berättelser” 

Inför Trästocksfestivalen så laddade arrangörerna upp med #killmiddag. Man tillhandahöll ovanstående metodmaterial framtaget av Elis Larsson, som uppger: Metoden kommer från början från kvinnorörelsen och blev stor och inflytelserik på 70-talet.  I Sverige är Grupp 8 den kändaste gruppen som organiserade sig i basgrupper.” Under täckmanteln #SheForHe så skall alltså männen indoktrineras till att bli som kvinnor och det syns tydligt på reglerna för samtalen. Bland annat

– Ifrågasätt aldrig någon annans erfarenhet.
– Alla ska ha möjlighet att i gruppen kunna säga: ‚”Jag känner såhär” och bli accepterade för det.
– Ta till dig det du tycker om, låt resten vara.
– Om till exempel någon i gruppen säger något som direkt går emot din syn eller övertygelse så kan det vara bra att bara låta det vara.
– Ta inte åt dig
– Inled inte heller en debatt.

Man höll också under festivalen en paneldiskussion  för att diskutera mansrollen, manlighetsnormer och vad männen kan göra för att verka för ett jämställt samhälle och trygga festivaler. Albin Davidsson en av festivalens arrangörer säger – “Den absoluta majoriteten av förövarna är män, vi kan inte fortsätta lägga över problemet på offren, det är dags att vi män tar vårt ansvar. Det är vi män som måste förändra oss och det är därför vi som måste diskutera problemet.” 

I en annan del av Skellefteå tas ett annant initiativ. Arrangörener vill nämligen bidra till integrationen. Så arrangörerna ordnar gratis bussresor för nyanlända, från närliggande orter till festivalområdet. För att nå ut med informationen har festivalen tryckt speciella affischer på persiska, arabiska och tigrinja.

Reultatet av ovanstående: Från förra årets 1 anmälning om ofredande, till årets i skrivande stund 12 anmälningar plus en kvinna i 40 års åldern som blivit ofredad av en man som tagit henne på brösten och försökt kyssa henne.

Tidigare när bussandet av nyanlända ifrågasattes av feministinspektionen så svarade Nils Andrén att det var rasistiskt att fråga om det var lite vanskligt. Och han upprepar samma inlärda läxa att brotten har skett i alla år.  Han påstår också att anmälningarna har ökat beroende på ökande anmälnngsbenägenhet.

YouTubeklipp

Jag undrar är det ingen inom feminismen som tänker självständigt och kollar upp de fakta som man trummar ut som sanning.  Hur kan det vara CIS mäns ansvar vad sjuka svenska män gör. Övergreppen begås av 1 % av de svenska männen. Siffran är högre i andra kulturer. Vi måste diskutera de verkliga orsakerna till att detta sker. De sker för att vissa människor inte har förmågan till empati, och inte har lärt sig gränser för hur man beter sig som civiliserad människa.  Skulden ligger på deras föräldrar, inte på alla dem som kan föra sig i samhället i harmoni med andra medborgare. Ansvaret att få övergreppen att minska ligger på oss alla. Det minsta man kan begära är att inte någon ställer sig i vägen och skyddar brottsningar för att det passar deras egen egoistiska agenda.

Jag tycker att det verkar som att när Gudrun drar i trådarna så dansar marionetterna lydigt.