Milo Yannapoulos har en lång karriär, som fick ett enormt uppswing efter en debatt mot feministen Rebecca Reid på ett universitet i Bristol Storbritannien där avslutningsanförandet var fullkomligt lysande. Det finns utskrivet på svenska här.  Efter det har segertåget gått i en föreläsningsturné på universiten, kallad “The dangerous faggot tour”, där Milo konsekvent bemöter faktafelen i den politiska debatten, som genomsyras av att vissa grupper alltid är offer, och därmed saknar eget ansvar.  Hans uttalanden har lett till ständiga hot och försök att stoppa honom rent fysiskt. Vänsteraktivister, och representanter för Black lives matter, har tom gått upp på scenen och hotat att slå honom. Men det pågår också försök att hindra föreläsningarna med massivt oljud frå vänster- och feministanhängare av den digniteten att det inte går att göra sig hörd.  Föreläsningarna är polisbevakade.

Efter Orlandoskjutningarrna har Milo gått ett steg längre då han  tackade ja till att leda ett Pridetåg genom Järva. (Järva är ett fält mellan fyra förorter som är sk. no go zoner i Stockholm)  Mycket vågat alltså och initierade har undrat om han skall överleva det tilltaget.  Anledningen att han velat resa över halva jorden är som jag förstått det av vad han har sagt, är för att det efter Orlandoblev tydligt och klart att politiker från vänster är totalt ointresserade av bögars och andra minoriteters existensberättigande. Eller förresten det gäller inte bara vänstern. Nyligen drog HBTQ rörelsen öppna moderater i Sverige tillbaka sin inbjudan till Milo, till deras event efter starka påtryckningar från vänsterhåll med totalt osaklig kritik och beskyllningar för rasism. Milo är fräck och frän och kanske lite väl raljant enligt min smak, men rasist är han inte. Han ifrågasätter dock PK- sanningar som inte får ifrågasättas, och flera grupper gör allt för att tysta honom.  De gör helt ogenerat gemensam sak med den majoritet muslimer som är för Sharia vilken säger att homosexualitet skall straffas med döden. Då homosexualitet är förbjudet enligt islam.

Här en bild som Milo ganska nyligen publicerade på sin Twitter som visar IS avrätta bögar i Irak genom att kasta dem från en hög byggnad.

bög torn

 

“The muslim lunatics have taking over the asylum of Sweden”

Är en parafras på Fun boy three’s gamla slagdänga.  För mest handlingskraftiga i världen att stoppa Milo tycks svenska muslimer vara. – Eller är det kanske bara så att svenska politiker, myndigheter och därmed polis har helt lämnat walk over för deras värderingar?  Man förnekar att Sharia finns i Sverige, samtidigt så viker man ned sig för just Sharialagen. För anledningen till dessa allvarliga dödshot är hans läggning.

Hans tidning Breitbart meddelar: “Milo Yiannopoulos’s planned trip to Sweden this week to participate in “Pride Järva,” a gay pride parade through Stockholm’s Muslim ghetto, has been cancelled, following an intensive security review and threat assessment by Breitbart’s security team, comprised of former United States Navy SEALs and Intelligence community operatives. The security analysis found significant potential threats against Milo, especially in light of the recent wave of Muslim terror attacks across Europe.

Stephen K. Bannon, Executive Chairman of Breitbart News, kommenterar: “After a briefing by our security team and a review of the situation in Sweden, Breitbart News has cancelled Milo’s appearance at the Pride Järva parade on Wednesday, July 27. Despite Milo’s request to honor his commitment, we are not confident that we could ensure his safety. His brand of unique cultural warfare is too valuable to risk it in potentially life-threatening situations. Milo receives dozens of death threats from Muslims, many of them in Arabic, every day across his various social media accounts. The frequency of these threats has been increasing recently.”

Jan Sjunnesson Järva Pride säger till Breitbart “I regret Milo will not be appearing, but understand the circumstances. Last year we experienced yelling and rock throwing with a group of 20 marchers. The Muslim reaction to a larger group with a person like Milo involved would be more severe. I do feel conditions are largely due to the police’s strategies and policies within the Muslim neighborhoods.”

Milo själv säger:  “Breitbart found out what I already suspected, that Sweden is no longer a safe place for a prominent gay man to speak out. In my opinion, the security assessment would be the same in Germany and almost as bad in France.” 

Ja man undrar vad Jonas Gardell tänker i sitt glastorn på Södermalm med utsikt över stadshuset.  Vidhåller han fortfarande att allt är frid och fröjd?

Han är visst på landet

Sade jag att Milo är bannad från twitter?