Christian Österman en modern hjälte

Jag har en facebookvän som varit något så imponerande som frivillig i kriget mot IS i Irak.  Han gör det män alltid har gjort genom historien, han står upp för rätt och fel.  Män har också genom historien tagit kommandot och stoppat de människor som skadar andra. Även med våld om så krävs. Våld anses av feminismen som något fult idag, och de gör sitt bästa för att uppfostra bort det hos unga män,  men våld är vare sig ont eller gott, det beror på hur det riktas och används.  Man kan inte utgå från att alla vill oss väl och alltid kommer att göra så. Vi behöver män som kan och vågar slåss mot ondskan.

Hos de flesta djurarter skyddar hanen sin familj eller sin flock med sin styrka, och mer nobla människor beskyddar människor i nöd genom att riskera sitt eget liv. Vår Raoul Wallenberg räddade så många han kunde från förintelseläger och i nutid gör Christian Österman och ett par till samma sak när de strider mot IS tillsammans med Peshmerga, de kurdiska soldater som verkar vara de enda som vågar gå emot IS som marktrupper och de gör det dessutom framgångsrikt.

Peshmerga betyder “De som inte räds döden” och det modet behöver man nog ha om man skall strida mot det barbariska IS som är kända för tortyr, brutala avrättningar genom att halshugga, eller sätta i burar och sonika elda upp människor. Kvinnorna hålls och säljs som sexslavar. De torterar och avrättar även systematiskt barn, bland annat så använder man spädbarn för att öva sig att hantera granater. Djur används för att öva att skära halsen av människor. Djur och människor plågas för rent sadistiskt nöje, man  lär också barn att döda. Människor i det utlysta kalifatet straffas enligt Sharia genom att slängas från torn, huggas händer av, skära tungan av. Det är med andra ord ett skräckvälde värre än Hitlers koncentrationsläger. Det är alltså detta som vi civiliserade inte ens vill se på bild som Christian varit och tagit striden mot. Barbariska män som är höga på amfetaminliknande substanser, som inte har några gränser för sin bestialitet när de angriper andra religiösa grupper såsom assyrier/syrianer, druser, kristna, kurder, mandeer, shabaker, shiamuslimer, turkmener och yazidier. Ickemuslimer hotas med avrättning om personerna inte omvänder sig och betalar skatt till IS helt enligt vad som står i koranen.

Christian p 5

Christian studerar “Terrorism and Counterterrorism: comparing theory and practice” vid Universitetet i Leiden och han har alltså kombinerat  dessa studier med att frivilligt bekämpa terrorism på plats. Han säger

När folket i Sverige  inte förstår att man måste stötta och utbilda på plats när det gäller Isis, är det bara ett bevis på väldigt låg intelligens.  

I Sverige så slår sig politiker för bröstet och säger att vi ska öppna våra hjärtan. De lever i tron att det är andra världskriget och att  nutidens muslimer är som judarna då, men det är ju alls inte så. De som kommer nu är ju de som har råd att betala flyktingsmugglarna astronomiska summor, det är lyxflyktingar vi tar emot. Och det hjälper ju inte de som är utsatta för etnisk och religös rensning i Syrien och Irak. Dessutom så hjälper vi IS genom att släppa in dem i vårt eget land.

 I Sverige är man helt oinsatt om vad som sker och varför. Vi får på nyheterna höra talas om kriget i Syrien, vad det alls inte talas om är att Erdogan finansierar IS som ett försök att etniskt rensa ut kurderna och återupprätta det Ottomanska riket vilket han inte hymlar om. Hans parti AKP har slogans som ”Osmanlı torunu” (återkomsten av ottomanska väldet). Detta är vad som sker medan Malena Ernman tror att det godaste man kan göra är att tvinga pensionärer, sjuka och utslagna att bekosta IS terroristers uppehälle i Sverige. Vi är lika mycket överlöpare som förra kriget. Givetvis är inte alla som kommer IS soldater, men återigen ger vi fri lejd åt ondskan. Vi vänder ryggen till.

En mer förnuftig kvinna Maria Lundgren startade “International volunteers” för att supporta  frivilliga som strider mot Isis. Hon och Christian Österman slog sina kloka huvuden ihop. De har varit nere i Kurdistan och startat upp ett non government organizations (ngo) för att kunna hjälpa till på plats lagligt och utbilda i universella mänskliga rättigheter. Christian och Maria Lundgren är supervisors och vidareutbildare. Detta för att kunna göra nytta på riktigt genom att  stötta Peshmerga och civila i träning, bla i tactical combat casualty care.

 Man måste hjälpa till på plats för att stoppa och ändra tankesättet där hotet finns.

– Vi är några få som studerar terrorism och counter terrorism. Jag började studera ungefär samtidigt som Syrienkonflikten började och fastnade ganska snabbt vid vad det urartade till, dvs deash. Beslutet att åka ner var enkelt just på grund av att, om man inte blundar för det, så förstår man enkelt att denna striden bara är/var början på något mycket större.

Jag skulle vilja påstå att ww3 är här, och här sitter hela västvärlden och säger “det får aldrig ske igen”, ändå så låter vi just det ske, och västvärlden censurerar och gömmer undan sanningen och censurerar det som händer i hela Europa. Vi är i krig vare sig vi vill det eller ej.

Meanwhile in Sweden – Merapis kamp mot patriarkatet.

merapi

Det finns mer kända feminister, och framförallt offentliga, men jag valde att ställa just Merapi skribent på Flashback som kontrast mot Christian för att det verkar som att hon är själva  förkroppsligandet av hur det ser ut i huvudet på våra fanatiska politiker. Just eftersom hon är verksam på ett diskussionsforum så tvingas hon också utveckla sitt resonemang. Att diskutera med henne är som att ha Åsa Romsson eller annan valfri stolle att sätta ord på hur tankegångarna går i politikens Sverige. Ju längre jag har studerat vad som skrivs och hur saker hanteras, desto mer inser jag att det inte handlar om kvinnokamp i kultur- och maktelitens tappning. Det är inte ens en ideologi längre utan har blivit en religion med sekteristiska inslag. Mer om det i nästa inlägg. Men här är Merapis analys över läget i världen

“Världen överlag har problem med aggressiva, våldsamma, brottsliga, risktagande, sexuellt attackerande, kvinnohatande i vissa fall manshatande män…a fact!
Statistiken kan liksom inte vara tydligare.
Män har något slags problem med att bara vara man och så är det bra med det, utan det är ett konstant hävdelsebehov som åstadkommer allt detta skit vi har i världen.
och återigen don’t hate the messanger!
Ingen säger eller menar att detta gäller ALLA män, men det går inte att komma ifrån att den enda gemensamma nämnaren för denna typ av aktiviteter är…män och manlighet, tätt följt av unga dito.
Så sorry guys…men: Huston we have a problem.

Bortsett från den totalt misslyckade politkiska analysen, både vad gäller Erdogans ambitioner och religionens roll, samt att det under hela vår existens varit en kamp och konkurrens för att överleva, helt oavsett kön på den som suttit vid makten, så är det tydligt för den som är insatt i psykologi och personlighetsutveckling att detta bara är en religiös dogm. Mannen som kön är roten till allt ont.

Vår självkänsla balanserar hela tiden på en skala mellan stolthet för den vi är och vad vi gör, och en skam för vad vi misslyckas med att göra och vara. Vänsterfeministerna vill inte att män ska få känna stolthet, de vill att män ska skämmas. De går gång på gång till angrepp mot själva grunden i manligheten. Det blir fult att vara man och att ha manliga egenskaper och män som grupp skall inte få ha någon självkänsla eller stolthet. En sund manlighet står för skydd och försvar. Man kan inte skydda och försvara om man inte fått utforska sina manliga sidor i barndomen. Den forskning som finns angående de som ingriper och går emellan fysiskt visar att de gör det för att de lärt sig att det är moraliskt rätt att skydda utsatta, det underlättar också att ha en lämplig fysik för uppdraget om man skall ingripa handgripligen. Men för att våga måste man ha erfarenhet, man måste ha fått lov träna på att vara man och ta ett kliv framåt. Men vad Merapi  angriper är själva handlingskraften i att vara man, och betecknar den som något fult.

Det krävs mod för att vara man, därför är män mer risktagande, men Merapi med anhang förminskar detta till att handla om oförsiktighet och dumdristighet. Själva manligheten är enligt feministerna onödig. Kvinnor har prackat på den västerländska männen sina värderingar sedan 60 talet. Krig är fult, att kämpa är fult. Särskilt här i Sverige där vi levt i fred i 200 år och inbillar oss att något riktigt ont inte kan hända här.  Men det kan det, och det gör det.

Vi är under attack med terrordåd efter terrordåd i Svergie endast i mindre skala. Vi attackeras i vårt sätt att leva. Vårt sätt att lita på varandra och känna oss trygga. Men regeringarna hindrar folket att få veta vidden av det hela, hur storskaligt det är, och att det som sker i Syrien pch det som sker i Europa hänger ihop. Vi är så insnöade på att alla har samma värde och är snälla innerst inne, så vi är i förnekelse. Vi är inte beredda på detta, vi har lärt oss att det är fult att slåss, och räknar med att andra också anser det. I min generations skola så hånade tom manliga lärare killar som brottades med att de låg där och kramades. Manlighet har systematiskt förlöjligats i årtioenden. Att hitta sin styrka och förmåga är för den svenske mannen något fult, rentav något ont. De som tar tag i saken ses som onda.  I den jämlika skolan så får ingen vara bättre än någon annan, det är fult att ta för sig, att hävda sig, att ta plats, att vara högljud och fysiskt aktiv. Men utan att träna på kamp och ädel tävlan mellan andra ungdjur så utvecklas inte en vuxen hanne som är trygg i sig själv och kan försvara sin flock. Om en man inte får vara pojke utan till varje pris ska feminiseras, så kommer det bli som Christian säger.

  “Majoriteten män i Sverige kommer hamna i chock över brutaliteten när det går upp för fler och fler att de som kommit inte bara inte delar våra värderingar utan föraktar dem. Och som det ser ut i resten av Europa så är man lika handfallen.”

Feminina värderingar gör att alla som skulle kunna bete sig som män, ta ett kliv framåt och visa på rätt och fel är bakbundna av regelverk. De får inte hålla ordning.  Manligheten får inte plats i det feministiska Europa, och konsekvenserna som blir när det kommer hit människor med helt andra värderingar sopar man under mattan, censurerar eller tom ljuger om.

Problemen med radikal Islam relativiseras, och när Merapi får frågan: “Tycker ni feminister fortfarande att Islam är en jämställdhetens religion? Varför går feminister och gnäller på svenska män när Islam gör sånt här mot kvinnor?” så svarar hon:

“Lord’s Resistance Army (LRA) ( kristen terrororganisation ) kidnappar och mördar barn och tvingar dem bli sexslavar och skjuta skallen av sina föräldrar. Tycker ni antifeminister fortfarande att kristendomen är en jämlikhetens religion? Varför går antifeminsiter och gnäller på svenska kvinnor när kristendomen gör sånt här mot barn?
IS är lika lite islam som vad LRA är kristendom.
Svenska feminister är lika lite ansvarig för religiösa vettvillingar som vad antifeminister är.”

Vad svenska feminister är ansvariga för är, bortsett från stympningen av unga pojkar, bakbindandet av auktoriteter,  alla dimridåer och relativiseringar av vad som sker nu. Vi har ett Europa som släppt in kriget på sin bakgård, och riskerar undergång, vilket är ganska långt ifrån vad en liten religiös sekt som blandar etniska motiv, traditionell afrikansk religion, trolldom och biblisk kiliasm, i Uganda.  Framförallt är vårt problem här, och det är nu. Feminismen saknar helt känsla för proportioner och det är det jag vill visa med detta. För Merapi vrider envist blicken till att det onda är det manliga könet. Hon använder sig helt oförblommerat av skammande och skuldbeläggande i sin retorik för att ytterligare vingklippa och kastrera. Hennes favoritkort att dra  är våldtäkterna. I hela världen. Det spelar ingen som helst roll vilket topic det är från början, hon tar varje chans hon får att predika sin religion. Exakt likadant som politiker gör. De är också helt ointresserade av sakfrågor, de är bara där för att agitera och det är samma pajkastning till retorik.

Diskussionen här nedan handlade om de övergrepp som pågått på festivaler samt att de ökat med 1000% och nästan uteslutande utförs av alsylanter. Men Merapi menar i vanlig ordning att huvudproblemet är män.  Fokus här är alltså som vanligt inte problemet, utan att utmåla alla män som förövare. Det är en tydlig kamp just mot män som könsvarelser, och inget annat än ett rent och skärt sexistiskt angrepp.

“Män är självklart en enhetlig grupp, går mycket enkelt att definiera denna grupp: Homo Sapiens, XY, kallar sig själva för man etc.
Och gällande just våldtäkt så går det inte ringa in en tydligare grupp nej, för SVENSK-pack våldtar också, VIT-packet våldtar också…gubb-packet våldtar också, “packet” med fräknar våldtar också etc. Alla dessa “grupperingar” hos gruppen män kan jag lova dig våldtar statistiskt mer än gruppen kvinnors ca 2% representation av våldtäkter.

För helvete live with it…det ÄR en mansfråga, ett mansproblem, med så gott som ENBART män oavsett deras grupptillhörighet i sin tur. Är i normerna för MÄN vi måste in och ändra. “

Någon påpekar problemet med afghaners kvinnosyn, och menar att vi kommit en aning längre i Sverige. Men får svaret nedan. Notera för övrig  den något annorluna benämningen på vad som i många fall visat sig vara vuxna män som utger sig för att vara under 18. Det vill säga de som bemämns skäggbarn.

“Helt klart korrekt…men unga kids från Afghanistan går lika lätt att få på bättre tankar som det går att få svenska kids till detta. Är en fråga om tid och engagemang
(Och unga afghanska kids har nästan lika stor procentdel människor som överhuvudtaget inte har eller någonsin kommer att våldta.)
Tid och engagemang som vi faktiskt har i våra delar av världen men som de inte klarar just nu i ex. Afghanistan där detta inte ens är en fråga på tapeten.”

För det första så har hon ju rena faktafel, invandrargrupper är kraftigt överrepresenterade och de som kunnat identifieras har ju varit bla Afghaner. Men vad som är mer frapperande är hennes ständiga intrummande av dogmen att alla är i grunden lika. Det finns ingen skillnad på människor.  Jag själv dömer inte människor efter hudfärg eller religion, men jag är medveten om att kulturer skiljer sig åt, och att kulturer styr beteenden. Till exempel så får den som gör fel i Afghanistan stryk, i och med att repressalier uteblir så ser de det som fritt fram.

I Sverige har vi också en ovanligt stor respekt för liv, vi har lagar som ska skydda de svagare. Att totalt blunda för att andra länder och kulturer har en annat synsätt går inte att likna vid något annat än religiös fanatism.  Merapi är som andra religiösa faktaresistent, och har inte en aning om att de kulturer som föraktar svaghet, ser svaghet som ett giltigt skäl att ta för sig. Vi har alltså kulturkrocken Orvar här med män som har lärt sig att det är fult att ta för sig, och män som lär sig att det är okey med alla medel. Men istället så inbillar sig dessa vänsterfeminister att de som kommer hit skall vara oss tacksamma, och att världen skall se hur goda vi är. De är lyckligt ovetande om att vissa som kommer föraktar oss, och anser att de har större rätt till vårt land eftersom allt tillhör Allah. Det är oerhört naivt att tro att de skall anamma kristna värderingar. Känslan jag får så tydligt av att läsa Merapi är att hon är frälst. Hon tror på sin religon, hon tror på den kulturmarxism som har anor från Frankfurtskolan på 30-talet. Hon tror att att om hon bara bekämpar fienden så kommer världsrevolutionen och det blir fred på jorden.  Det konkreta problem som står framför oss är irrelevant i hennes religiösa värld, för där är också muslimer offer för den vite CIS mannen.

Som jag skrev så är det fascinerande att läsa Merapi eftersom det ger en förklaring till hur politiker tänker. Vi har i Sverige haft en stor invandring, integreringen har lindrigt sagt inte gått så bra. Tvärtom har vi enorma problem, och nu slinker det dessutom in IS anhängare och andra terrorister in över våra gränser och går under jorden. Många muslimer i Sverige stöder IS och särskilt 3:e generationen radikaliseras, om jag inte minns fel så har de värvat minst  500 att strida för IS nere i Syrien.  Merapi får frågan: Vad tror du effekten blir av en stor invandring, assimilering eller “ethnic diversity? 

“assimilering i det långa loppet om man sköter korten rätt, det har historien klart påvisat.

Vi är också människor och människor är tänkande varelser som klarar resonera, vi måste alltså inte ta hänsyn till saker/ beteenden som vi med logik fattar är rent känslostyrning på gränsen till reflexmässiga ex. främlingsskräck, trångsynthet, fördomar, sexism, rasism etc. Vi kan jobba emot dessa saker och därmed utveckla vår civilisation.”

Att människor är förnuftstyrda är ett önsketänkande, och det gäller definitivt inte religiösa människor som sätter tron före vetenskapen. Att väst är så pass civiliserat beror på att vi dels skilt kyrkan från staten men också på att vi reformerat vår religion. Om människor vore förnuftstyrda så skulle vi leva i en teknokrati och det gör vi ju bevisligen inte. I själva verket finns hur mycket kunskap och medel som helst att ändra vår värld i vilken riktning som så önskas. Men makten är inte intresserad av kunskap, utan av makt, och feminismen är inte ett undantag. Även om visionen om paradiset hägrar så är vänsterfemismen lika makthungrig och lika maktgalen idag som alla ideologier som slagit fel.

Jag har länge funderat över varför Sveriges politiker gör som de gör, det jag kokat ned det till är att det handlar om ett Palmekomplex. Man har en vision, man är helt på spåret med att vara den som skall utföra FN’s agenda 2030 störst och bäst.  Man vill återigen bli det bästa landet på jorden. Den vänsterideologin, eller snarare drömmen/religionen bygger på grundantagandet att alla är goda innerst inne, därför har man kommit fram till att det  är bemötandet här i Sverige som skapat de problem vi har.

Därför rullas röda mattor ut, och därför har man synen att det är vi, befolkningen som det är fel på, när vi inte drar åt samma håll.  Därför skall folket uppfostras att tänka och vara rätt. Helt diametralt motsatt den anda av samarbete som var grunden till att vi -68 var världens rikaste land. Från gemensam sträva och samarbete – så har makten gått till att se folket som sin fiende.

Och feministerna pekar ut den främste – mannen.