(läs helst på datorn, så alla länkar blir tydliga)

Vi svenskar är ett folk som värnar de svaga, vi angriper inte svaga vi värnar dem.   Under en lång tid har vi därför chockerat läst nyheter om nedslagna pensionärer, attackerade  unga   flickor    badhusen, pojkar också.  På festivaler, i skolan, på väg till och från skolan.  Det har begåtts bestialiska angrepp  på djur , och ofredandena av barn och ungdomar är så många att vi inte ens orkar läsa om dem.

Vi börjar nå vägs ände. Vi som folk vill inte höra mer av den här sorten, vi vill ha ett tryggt Sverige, där man kan släppa ut sina barn, djur och tonåringar och förvänta sig att de kommer helskinnade hem.  När vi så för höra att inte ens en rullstolsbunden kvinna är fredad, så är måttet rågat.

Jag vet inte vad som hände där på Gotland, och jag vet inte om åklagaren gjorde rätt. Någon FUP har jag inte läst. Men jag vet att svenskarna tycker det är nog nu. Nog av maktmissbruk. Nog av särbehandling och daltande med kriminella. Nog av att martyrförklara flyktingar helt oberoende av vad de tar sig för. Nog av daltande med människor som vi har öppnat vår famn för att ta emot i tron att de var människor på flykt, men som vissa av dem visar sig vara ulvar i fårakläder.

Det är nog med ett rättssystem som inte är anpassat efter den brottslighet som begås. Det är nog med politiskt tillsatta ministrar som inte kan utföra sitt jobb. Nog med media som vinklar sanningen så att det tar dagar att lista ut vad som hänt.

Vi som folk har blivit lurade att tro att vi skulle hjälpa människor i nöd, vi har förletts att tro att vi skulle hjälpa till att förhindra ett nytt folkmord i Syrien. Men rapporterna vi får är inte om tacksamma flyktingar som blivit räddade till livet, utan det verkar handla om något annat, det klagas och ställs krav. Vi får också hit både kriminella och psykstörda som begår upprepade brott  i detta fall våldtäkter på barn och gamla, men ändå utvisas de inte – vi tycker synd om dem. Producent på Sveriges radio Gotland Jenny Petterson väljer att kalla de misstänkta gärningsmännen för gruppvåldtäkten syndabockar. I ett annat fall fick en av deltagarna i en gruppvåldtäkte ett skadestånd på 140 000, hur är det möjligt?

Media förrsöker  hålla skenet uppe med snyftreportage efter snyftreportage om de stackars flyktingarna, men det handlar allt som oftast att de inte får allt de vill och pekar på. Det är alltid synd om dem trots att det visar sig att de får mycket mer än oss svenskar.  Migranterna omhuldas som guldkalvar som skall rädda oss.

Samtidigt så trummar rappporter som regn på rutan om matstrejker, och folk som vägrar kliva av bussen för att de blivit “räddade” till fel plats. De spelar in videofilmer om hur illa behandlade de blir som får tak över huvudet och mat i magen. Vi får också läsa att bajs kletas i köket i protest, ja mot vad? Fel mat, för lite aktiviteter. Vårdpersonal och socialassistenter blir hotade om de inte får som de vill, av människor som kommer från kulturer där det enda sättet att få något är att skrika sig till det och vara aggressiv, och bredvid står ett väluppfostrat folk som lärt sig att tålmådigt köa.   Detta folk angrips. En nyanländ våldtog en personal på HBV hemmet  redan dagen efter ankomst. Boenden slås sönder, personal angrips och en blir tom mördad, varpå den politiskt tillsatta rikspolischefen Dan Eliasson går ut i media och tycker synd om förövaren.

När det visade sig att denne inte var det barn han utgett sig för att vara, utan vuxen så framställs det som att det hela var en olycka trots att offret Alexandra höggs ett flertal gånger. Förövaren döms så till psykiatrisk vård . De sades att hon angreps för att hon gick emellan, men hon blev också huggen i ryggen innan hon flydde in på personalrummet… De riktiga flyktingarna (vilka beräknas vara ca 5% ) lever i rädsla, eftersom den förföljelsen de flytt ifrån fortgår här i Sverige. Kristna blir attackerad, kvinnor vågar inte lämna sina rum, och pojkar har våldtagits på boenden helt i enlighet med den afghanska seden bacha bazi.  Myndigheterna vägrar dock att sära på kristna och muslimer, och vad jag vet så skyddar de inte barnen.

swedish-flag

Hur illa det är får gemene svensk inte veta, då varje ortstidning bara berättar om sin kommuns händeler. Någon helhetsbild ges aldrig. Media pumpar därför på om bränder på asylbodenden trots att de i en hel del fall är startade inifrån av mat och olja som tar eld. Det är lögn att det är anlagda bränder på de bebodda boendena.  De bränder som är anlagda är bilbränderna. DN har en helt egen teori de menar att det är clowner som startar bränderna på asylboendena.

Ute i samhället så kommer rapporter om rån, stölder, våldtäkter, ofredanden, stöld av hundratals får ur böndernas hagar. 35 fårstölder i hela landet och polisen för inte ens statistik. Polisen åker däremot skytteltrafik till asylboenden, tills de inser det ohållbara och ett flertal boenden får en stationär vakt/polis. Polisens verksamhet går till 25 % åt till asylärenden och kodas 291. De hinner inte mycket annat. Inte ens svara i telefon vad det verkar av vad som sades på Rapport/Aktuellt igår. Ärenden läggs ned och butiksinnehavare får anställa vakter för att skydda sina varor.  Bönder laddar bössan för att freda sig och sina djur. Sverige har aldrig varit tryggare twittrar Jonas Gardell krampaktigt. Och Fredirk Virtanen hatar på SD allt mer högljutt som en ensam skrikande fåne till de andra fånarna på sinnesslöanstalten. De svenskar som försöker freda sig med att frivilligt bilda medborgargarden misstänkliggörs och brunmålas i media.

Malmö stad ser ut som en soptipp, där det tom ligger avföring på gatorna, och hur bussarna ser ut inuti skall vi inte tala om.  Folket vågar inte gå ut på kvällen och vaktbolag som skall göra hyreshus säkra blir misshandlade av de kriminella som inte vill bli störda i sin droghandel.

Detsamma gäller Sollentuna. Det är öde efter 19.00 på kvällen. Kulhål i väggar och granater kan vara en del av förklarningen.

I de redan förlorade orterna runt de andra storstäderna tar de kriminella över mer och mer, då polisen är upptagen med kod 291. Poliser tillfångatas av kriminella i no go zonerna, men det gör ingenting och ingen grips. Beräkningar visar att 80 % funderar på att byta karriär,  det är också för få sökanden till polishögskolan trots att kraven sänkts. Polis och blåljuspersonal blir alltmer aggressivt angripna med stenkastning och annat våld, ingen grips. Regeringen tillsätter istället en utredning. Poliserna på fältet flaggar  i media för att läget är ohållbart,  men de får inga mer pengar i budgeten utan allt går till migrataionen, eller är det inte snarast så att det går till migrationsverket? För senast häromdagen hörde jag kritik i Rapport/Aktuellet för att de inte betalade kommunerna, att det saknades miljonbelopp i vissa kommuner. Lösningen på det hela skulle enligt “Migga” vara att anställa fler tjänstemän inom migrationsverket.

lofven

Snart har vi en stat som består av 10% av befolkningen, vilket de andra 90 ska försörja, eller nej, vi kommer ha 10 % invandrare som inte kommer komma i arbete, lägg därtill  10 % barn, sjuka, och gamla. Så får 70 %  försörja 30 procent av befolkningen, och samtidigt hålla landet flytande med infrastruktur vård och omsorg. Med tanke på hur stor del av kakan som politiker och kommunalt och statligt anställda anser sig vara berättigade till, och som de lättsamt leker bort på vansinniga projekt, så kommer det inte räcka till gamla och sjuka och handikappade. De kommer aldrig någonsin få hjälp vare sig att dö värdigt, eller hjälp att bli friska, eller stöd till ett värdigt liv, som nu den MS sjuka kvinnan som dog på en toalett. Hemtjänst och LSS dras in.  Politiker tjänar miljonbelopp liksom de som arbetar på Orwells “Sanningsministerie” och “Propagandaministeriet”. Ja det går inte att kalla kommuner och media annat, när de aldrig tar hänsyn till helheten i sin nyhetsrapportering utan fortfarande kör narrativet att alla invandrare är offer – som i detta fallet – den stackars  17-årig pojke som  begärdes under onsdagen häktad, misstänkt försök till mord, våldtäkt och försök till rån. Tonvikten är på försvarsadvokaten som säger:

“– Han mår inte bra. Att sitta frihetsberövad är ju påfestande för en vuxen, och då i synnerhet för ett barn, säger hon.  Vi kommer med största sannolikhet att överklaga häktningsbeslutet. Barn ska inte sitta häktade.”

Vilket  verkar vara den svenska synen – ungdomar oavsett ålder ska inte sitta häktade oavsett vad de gör, och deras uppgivna ålder skall inte ifrågasättas, trots att bedömningen  sker godtyckligt.  Den politker som kräver ålderstest stängs av. Jag tycker det verkar som att människor med utländsk bakgrund inte heller skall lagföras, och det är fler och fler som ifrågasätter varför vår lagstiftning och vårt hanterande av kriminella som angriper oss i vårt eget land (även detta en snyftvinkel) ser ut som det gör. Varför vuxna människor som klart och tydligt är över 25 och tom äldre i masspsykosen ses som barn. Enligt  The telegraph så är två tredjedelar av Englands ensamkommande i själva verket vuxna. Det är ganska trorligt att ännu fler lurar oss här, när de vet vår policy att inte ålderstesta. DN har en artikel om barnen som får lära sig simma, med en helt skrattretande bild på en simlärare med en vuxen man i famnen.   Efter att bilden gått runt på nätet och folk har påpekat det uppenbara togs den bort från artikeln. så är  Journalister och andra godhetsapostlar verkar gå i trans, bilden måste hållas intakt det är barn vi räddar de måste framställas som barn, till och med den som mördade den anställda Alexandra Mezher på asylboendet. En artikel om händeslen i Daily Mail online bad Sverige tidningen blockera för svenska läsare då det tydligt på bild syntes att det inte var fråga om etet barn.

Svenskarna börjar skruva på sig. Varför får en svensk inte vara invandrarkritisk på facebook, jag menar nu kritisk till invandring, inte till invandrare, utan att bli lagförd eller sparkad från jobbet, medan det inte är hets mot folkgrupp att vifta med en ISISflagga ?  Lunds kommun erbjuder skattefinansiert körkort, skuldsanering och bostad.

Är myndigheterna bara okunniga, eller handlar det om att trycka ned folket och behålla makten?

eugene_delacroix_-_la_liberte_guidant_le_peuple

 

Ett Folk gör uppror när klyftan mellan makten och vanligt folk bli för stor, och det är det som händer idag. Det handlar inte som under franska revolutionen om att det inte finns något bröd att äta för folket, utan om att det vi lärt oss, “allas lika värde” det vi trott på. inte gäller oss alls, utan bara dom andra och inte oss. En svensk får inte samma bidrag som en asylsökande. Asylsökande har förmåner som inte svenskar har. De behöver inte leva på socialbidrag, nej för dem finns helt andra bidrag som etableringsstöd, och ersättning för att masa sig iväg till SFI. Kommuner försöker övertrumfa varandra i sina godhetssträvanden. Gratis busskort, gratis wifi, gratis inträde, någon erbjuder gratis körkort.

Ickesvenskar får också vård nästan gratis. Samtidigt ser vi vad gamla Agda får att äta, något vi helst inte vill kännas vid att det är mat, och Bertil får sitta med blöja när lägenheten skall visas, och Hilma får ligga i sitt eget bajs, och Tor fick inte gå på toaletten idag då han var hård i magen och de inte hann färdigt på de få minuter ett toalettbesök får ta idag. Allt är tidräknat tom en dusch får bara ta en viss tid.

Skolan är bedrövlig, eleverna lär sig inget, och disciplinen existerar inte, utan föräldrar med andra seder kommer till skolan och hotar lärare. Lycksökare med en annan mentalitet som inte har förstått den svenska modellen av samarbete bildar privata bolag, och plockar ut jättevinster, ett dagis gav barnen knäckebröd till lunch, en annat körde en scam på Södertälje kommun där hela släkten anställdes för påhittade behov. Det lurade till sig 6.8 miljoner. Deras advokater kostade samhället 60 miljoner. Den åtalade är kommunpolitiker för Vänstern. En moderat politiker ifrån annan kultur  styr kommunen som han vill och misstänks ge socialbidrag till sina närmaste. I själva verket hålls handikappade som gisslan av släkter som förstått vilken kassako de är, medan ensamma Torleif inte har någon som strider för sin sak och blir utan. Vi ska heller inte tala om Leffe som bodde i en sandlåda och dog där utan att någon brydde sig förrän det började lukta.

Vi är heller inte lika inför lagen.  Politiker får vara hur kriminella som helst, invandrare får passerkort från både fängelse och utvisning, med nuvarande lagstiftning i alltför många fall. Projektet världens humanitära storsmakt är inte genomtänkt, så även om beslut fattas om utvisning så kan det inte genomföras om landet vägrar ta emot dem. Assylanter får upp till 70 000 om de lämnar landet frivilligt. Det är säkert billigt, det kostar en bra slant att låta kriminalvården ledsaga kriminella som utvisas. Det görs ju inte direkt med charterplanen.

Svenskar som vill skydda och värna befolkningen oavsett härkomst på gator och torg mistänkliggörs. De som ger till de svenska hemlösa i Björns Trädgård istället för till romerna blir kallade rasister.

rasism

 

Statsministern med flera politiker har tappat greppet helt och beskyller vanliga medborgare  för att vara nazister och rasister. Mörka krafter i olika tappning slåss om den makt som håller på att glida dem ur händerna. Med mörka krafter menar jag inte nazisterna, de är faktiskt ganska få, runt 500 stycken. Med mörka krafter menar jag journalister som inte drar sig för att tumma på sanningen och låta vem som helst med rätt åsikt få skriva vad som helst, nu senast att yttrandefrihet bara funkar om alla människor är goda.  Herregud människan kan inte skilja på ord och handling. Ja jag skulle kunna dö för att alla människor får yttra sig, det innebär att även Hitler, Stalin, och Mao får göra det också, och det är det värt för det är enda sättet att hålla dissidenterna vid liv. Allt annat är åsiktsdiktatur. Tankepolis, Jag citerar Marcus Birro 

“De flesta som valsar runt i kölvattnet runt yttrandefrihet är sådana som aldrig riskerar någonting med sina åsikter, som alltid tycker rätt och riktigt, som slår sig för bröstet och skryter om sin förbannade vidsynthet och som ”älskar olika” genom att hota och smutskasta dem som faktiskt tycker just olika…”

Däremot är jag inte villig att dö för att diktatorer skall får göra vad de vill. Herregud Elaine skärp dig du har helt tappat det. När du börjar tala om goda och onda, så tar du för givet att det är du och din klubb som är de goda, exakt samma förhållningssätt som de tre männen du hade på din blogg för att save your ass.  Att just börja kontrollera vilka som ska få yttra sig är diktatur och diktatur är inte gott. Jag är för FN’s deklaration av mänskliga rättigheter alla har rätt att bemötas med värdighet och respekt, även de vars åsikt man inte delar. Så fort man anser sig ha tolkningsföreträde för en åsikt godkänd åsikt så har man lämnat den goda sidan. Var god skilj på handling och ord. Så fort man börjar hindra andra människor att uttrycka sina åsikter så har man gått från ord till handling. När man vill tysta det fria ordet kan man inte längre hållas för god.

(Fler länkar kommer, jag är ensam så det tar tid, satsar på del 2 först. Så får jag belägga varenda stavelse sedan )