Muslimska brödraskapet, vänstern, afghaner och medberoende tanter. 3

Att vänstern F! och Socialdemokraterna utnyttjar det hela för egen propaganda är solklart. Allt som driver på revolutionen är bra för en socialist, och alla som kan tänka sig rösta på socialdemokraterna är bra. De röstar nämligen inte i särskilt hög utsträckning i “orten”. Kulturarbetarna är hjärntvättade i vad de ska tycka och känna, men de som kallar sig professionella, som arbetar med det här, hur tänker de? Är de lurade och ljugna för av afghanerna som är här? Det här ska ingå i utbildningen som god man, men det verkar som egna känslor och behov tar plats där förnuftet borde vara.  Det är väldigt lätt att dra många skämt på vad det är dessa kvinnor inte står ut med, men mest verkar det vara sina liv. Det verkar som de här afghanerna fyller ett tomrum för dem. Ett känslomässigt tomrum. Äntligen är de i ett kärleksfyllt sammanhang, barnen får kompensera den uteblivna kärleken i livet, och de är i ett härligt solidariskt gäng som stöttar varandra. Men det verkar som det är de själva som står för den största kärleken. Fast det är ju saligare att giva än att taga…

Jag vill inte vara cynisk, och jag är definitivt inte oempatisk, jag som andra skulle ha svårt att själv verkställa ett avvisningsbeslut, men verkligheten är inte enkel.  Man måste ta ansvar för helheten, och låta sig styras av konsekvenstänk och inte vad som känns rätt för stunden, eller låta sig styras av sin egen ångest. Jag får “När lammen tystnar” vibbar av detta. Om någon minns filmen/boken där FBI agtenten Clarice Sterling av Hannibal Lecter får frågan vad som driver henne i sitt arbete, och hon berättar ett barndomsminne där hon hörde lammens skrik när de blev kastrerade utan bedövning.  Hennes val att bli FBI agent var hennes sätt att dämpa sin ångest och slippa höra offrens skrik. Och det verkar som dessa kvinnor gör något liknande. De försöker hela sig själva genom att ge kärlek till dessa unga män, och kärlek är väl aldrig fel, däremot är väl naivitet och fanatism det, eftersom verkligheten inte är enkel, det är inte en uppdelning i ont och gott utan alla handlingar får konsekvenser.

Det blir mer och mer tydligt att vänstern är klart drivande. Staten ger bidrag både till Ensamkommandes förening och de Ensamkommandes förbund, på sammanlagt över 3 miljoner  kronor.  Den senare föreningen är medarrangör till demonstrationen, och verksamheten som de får bidrag för innebär att de ”Kämpar för de ensamkommande som är asylsökande och papperslösa genom att delta i och stödja politiska aktioner” Staten finansierar alltså den här strejken. Liksom aningslösa medborgare, 18 Augusti hade man fått in en halv miljon kronor till en påhittad förening som heter Ung I Sverige. Swishnumret går till Fatemehs bror Morteza Khavari.  Det har tagits bort att det går dit, men det finns skärmdumpar för den som orkar googla. Fler och fler gör kopplingar till Expo som stod bakom Tillsammanskapet som Ann Heberlein drog fram i ljuset i Opinion härför leden. Helt klart så drar andra krafter i trådarna. Svenskan på hemsidan är felfri. Något är inte som det ska.

            

Tog en paus under natten och vaknade till detta:

Det känns som ett hån. Vilket land ska afghanerna bygga? Och varför inte sitt eget?

 

Källan verkar vara en intervju i Sveriges radio. Bilden klarnar litegrann. Det här är marxism. Vad många inte vet är att vid maktövertagandet 1978 styrdes Afghanistan som en folkdemokratisk republik av sovjetmodell där alla partier utom det kommunistiska PDPA var förbjudna. 1987 återinfördes flerpartisystem, dock underordnat den kommunistkontrollerade Nationella fronten (NF). 1990 avskaffade maktmonopolet, socialismen tonades ned och istället så framhävdes det islamiska arvet.  Det hela är alltså en demonstration av extremvänstern.  Uppmärksamma medborgare fotade också affischer med AFA symboler på medis.  Jag måste säga att jag är lite imponerad av propagandans genomslag, men det finns fler och fler medborgare som tänker. Det är bra. Tillsammans är vi starka.

När jag skulle runda av här så såg jag Christian Östermans delning på facebook och började snoka. Det är kanske något annat värre i görningen. Nedan skärmdumpar är gjorda av Åsa Westerberg som verkar sitta och snoka precis som jag. Hon hittar att Ung i Sverige är en avregistrerade ideell förening som hade säte i Norrköping, det enda spår som finns på nätet nu är hemsidan och Facebooksidan. Vad som är iögonfallande är att det beskrivs som medie /nyhetsföretag på facebook. När jag kollar upp bara ett par timmar senare är texten ändrad till Ideell organisation. Det verkar som några sopar igen spåren. Den enda teammedarbetar på sidan är Nabir Nabezadeh. Han har en lite konstig adress tycker Jag https://www.facebook.com/virgulese

      

Den här talespersonen Fatemeh är handplockad har jag förstått, det är ju lite knasigt att en kvinna representerar män, med tanke på hur det ser ut i Afghanistan. Jag finner att hon är  kopplad till en väldigt stor förening som heter Ensamkommandes förbund, vilket jag nämnt tidigare, hon visar sig i själva verket vara ordförande i förbundets Stockholmsavdelning.  Som ”Kämpar för de ensamkommande som är asylsökande och papperslösa genom att delta i och stödja politiska aktioner” Ändå så går pengarna från ung i Sverige in på ett privat konto, ett konto som man inte vill ska bli ihopkopplat med Fatemeh och hennes bror. Som Åsa gräver fram så skiljer sig bara ett par siffror på deras telefonnummer. 0736/755183 och 0736/755190

Både hon och jag verkar ha hakat upp oss på det som står på Ung i Sveriges redovisning för vad de gör med pengarna

 

Moskén ligger i Björns trädgård, bredvid medborgarplatsen och har varit mötesplats för Europeiska islamiska fatwarådet, eller European Islamic Council for Fatwa and Research, som denna samling islamistiska teologer kallar sig. Den har också samarbete med muslimska brödraskapet. Svenska dagbladet:

“Moskén i Stockholm står enligt flera initierade bedömare Muslimska brödraskapet nära. Brödraskapet grundades i Egypten 1928 av egyptiern Hassan al-Banna som en reaktion på att kalifatet i Istanbul avskaffats när det osmanska imperiet föll samman efter första världskriget. Brödraskapet kan beskrivas som det rotsystem som alla dagens islamistiska rörelser har sprungit ur. “

Fatwaråd möts med jämna mellanrum på europeisk mark för att utfärda vägledning till muslimer i Europa om hur de ska förhålla sig i aktuella samhällsfrågor, och det har hållits fatwaråd i denna Stockholms moské. Dock vill man inte tala om vad som avhandlas där. Fatwarådet gör gällande att det är högsta instans för islamisk vägledning i Europa.

Jag citerar den kristna obundna tidningen Världen idag från Mars i år, som citerar en rapport gjord av bland annat terrorforskaren Magnus Norell och har som syfte att kartlägga organisationen Muslimska brödraskapet i Sverige. Rapporten pekar på två olika metoder för skapandet av en Islamisk stat. “Islamiska staten använder brutala metoder för att upprätta en islamistisk stat, Muslimska brödraskapet strategi är i stället att bygga en islamisk stat bit för bit, genom indoktrinering.”

Från rapporten

”Muslimska brödraskapets roll som ’fadder’ åt dagens islamism kan knappast överdrivas. /…/ Muslimska brödraskapets grundare – Hassan al-Banna – menade att en islamisk stat skulle: ’göra islam till ett allomfattande koncept som styr varje del av livet’”

“Islamister håller på att bygga upp en parallell samhällsstruktur i Sverige. Organisationen verkar i mångkulturens namn och får indirekt mångmiljonbelopp från svenska skattebetalare”

Vidare från artikeln:

“Tanken om en islamisk stat är inget nytt, konstaterar de, och exemplifierar med Iran, Saudiarabien och Pakistan. I Sverige, och andra länder i Europa, sker islamiseringen till stor del genom Muslimska brödraskapet och dess underorganisationer, menar de. Det är organisationer som, enligt rapporten, får mångmiljonbelopp från svenska skattebetalare.

Några av organisationerna som brödraskapet har startat i Sverige är, enligt rapporten, Islamic relief, som får bistånd av SIDA, studieförbundet Ibn Rushd, som driver många studiecirklar i moskéer, Sveriges unga muslimer och Islamiska förbundet.”

“Stockholms moské på Södermalm uppges fungera som ett huvudkontor för rörelsen. Där ska en mängd rörelser knutna till organisationen husera, och där har relationer med makthavare kunnat byggas upp.”

“Eftersom muslimska brödraskapet vet att det är svårt att få stöd till organisationer som öppet vill införa sharialagar bygger man i stället in sitt islamistiska projekt i ett mångkulturellt ramverk, menar författarna.

Arbetet kan enkelt fortsätta eftersom det räknas som integration och eftersom den som ifrågasätter det lätt blir kallad rasist eller islamofob.

”Muslimska ledare verkar överlag investera en hel del kraft i olika försök att ’normalisera’ och konstruera en positiv ’image’ kring islam.” skriver rapportförfattarna.

De varnar för att det är stor risk att rörelsen kommer flytta fram sina positioner allt mer under de kommande åren.”

 

Plötsligt ser kvinnan ännu mer hotfull ut än tidigare.

Det är något mycket sjukt i att tala om dessa unga afghanska män som offer och att de flytt från ett förtryck. De är en del av förtrycket och en del av bödlarna. Hazarerna är Shiamuslimer alltså de mer radikala, och de som inte vill gå ISIS väg utan Muslimska brödraskapets väg.  Man är bra självupptagen om man tror att man skall kunna bota dessa med lite kvinnlig tantkärlek, eller kvinnlig feminism. Långt innan jag hittade beviset på vad som talas om på flashback så har jag funderat över vad som  händer när vi tar hit människor som är så bekväma med våld? Som dessutom har utövat så mycket verkligt våld att verkligt våld är lika upphetsande för dem, som västerländska killars låtsasvåld i dataspelen.  Vad händer med vårt land om vi får för många människor som är så lättkränkta? Vad händer med våra barn som skall dela skola med dessa människor som är uppfostrade så väsensskilt mot oss?

Vad är det med kvinnorna  bakom den här manifestationen som gör dem medberoende som alkoholistfruar som har som sin enda livsuppgift att rädda dessa elefanter i rummet?

Vad är det med vänstern som går deras ärenden? Är de så indoktrinerade i Marx teorier att de inte fattar att det finns mycket farligare hot än deras utpekade förtryckare? Är de så insnärjda i sina tankefel att de är helt blinda?  Man silar mygg och sväljer kameler när en vit CIS man blir verbalt slaktad om han använder fel ord, och när Anders Borg påstås vifta med snasen, får han löpa gatlopp. Trump som säger att om man är känd så LÅTER kvinnor sig kladdas på, får sota för det i månader.

Medan afghaner med en kvinnosyn från helvetet är de här kvinnornas skyddsobjekt. Afghanska män verkar vara fridlysta små blommor i den marxistiska maktanalysen.  Vi är verkligen hjärntvättade med det kommunistiska “allas lika värde”, “alla är lika värda”, “man får inte se ned på andra människor”, man får inte se någon som sämre.  Vi ska förneka förneka förneka. Ingen skall tro att den är bättre. Definitivt inte en vit man, för som hon säger i artikeln i 24 “Det enda som skiljer dessa  från våra egna är att de är från Afghanistan.” Den som påstår något annat hädar mot religionen tolerans.

Men att vara tolerant handlar om att ha överseende, om att stå ut med. Hur mycket är vi beredda att tolerera i PK religionen toleransens  namn? Prinsessorna Jenny Strömstedt, Malena Ernman kan bortse från de här bilderna och filmerna, men alla i Sverige har inte samma tur. Inte den kvinna som blev våldtagen under skratt och rop och hamnade i rullstol efteråt av skadorna. Inte heller den rullstolsbundna kvinnan på Gotland som fick smaka på afghansk kvinnosyn, eller den kvinna som blev filmad i en lägenhet där förövarna skrattade och lade ut det på facebook. Det är bara början – det här är vad som väntar oss om muslimska brödraskapet får som de vill.

Alla bilder ifrån svärmorsdrömmarnas Afghanistan.

    

Det här är inte enskilda skräckexempel. Återigen Afghanistan är världens farligaste land för kvinnor, och det här är vad varje kvinna riskerar. Den första kvinnan har fått sin näsa och sina öron avskurna. Den andra bilden visar stening av en man och en kvinna som haft “omoralisk kontakt”  Kvinnan härunder tyckte det var bättre att sätta eld på sig själv än att stå ut med svärmors misshandel. Som jag inledde så ökar så kallad självbränning i Afghanistan, kvinnor ser det som enda sättet att komma undan mannens misshandel. Här ett fåtal som överlevt. De här kvinnorna anser alltså att det är bättre att brännas levande än att vara i sina äktenskap.

       

 

 

Svärmorsdrömmarna i sitt hemland,  SE FILMEN

https://www.youtube.com/watch?v=28u4ItL02Fo

2 kommentarer

  1. Steningsbilden är från Bryssel men det hade du nog koll på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.